Print af opskrift

Kalkunbryst i peber champignonsauce (4 pers.)

1 stk. kalkunbryst (ca. 650 gram)
Olie
250 gram champignon (evt. mere) rensede og kvartede
2 dl hønseboullion
200 gram hakkede tomater fra dåse
1 rød peberfrugt, skrået i tynde strimler
1 kvist timian
estragon, hvidløg, oregano
1 tsk salt
2 tsk paprika
2 - 3 spsk creme fraiche 18 %

Brun kalkunbrystet i olie i en gryde. Tag det op. Kom champignon i gryden og steg dem til væden er kogt ud. Hæld hønseboullion, hakkede tomater, peberfrugt, krydderier, salt, hvidløg, oregano og paprika i gryden. Rør rundt, læg låg på og lad det simre i 5 minutter. Læg kalkunbrystet i gryden, kom låg på og lad det småstege over svag varme i 45 minutter. Sovsen koges igennem alene. Creme fraiche komme i.

Serveres med frisk pasta, bønnesalat og flutes.